Wyruszasz. S³onko ¶licznie wieci i s³ychaæ ¶wiergot Pidove'ów. Rozmy¶lasz id±c tak ze swoim Tepigiem. Poke-¶winka chyba co¶ zauwa¿y³a, po zaczê³a wachaæ tu¿ przy ziemii.
Tepig pokazuje ci ³apk± jaki¶ szary punkcik ruszaj±cy siê w oddali.
Pojecha³a¶ tam na rowerze wraz z Tepigiem. Ma³a zdawa³a siê uwielbiaæ jazdê. Zauwa¿y³a¶ Minccino zajadaj±cego jagody.
Minccino jak tylko was zobaczy³ schowa³ siê w krzakach. Wydawa³ siê trochê przestraszony.
Minccino Stój jestem dobra Witaj ja i moja przyjació³ka tepig zacze³y¶my Dopiero podró¿ nie bój Siê nas - mówiê i Zrywam mu naj³adniejsz± jagodê z krzaka
Pokemon po chwili namys³u wyskoczy³ z krzaka i zjad³ jagodê. Potem zacz±³ goniæ Tepig. Twój pokemon i Minccino ¶miali siê jednocze¶nie.
Minccino poznaj mojego Drugiego pokemona Axew Na przód Tepig Widzê ¿e lubiciê Siê z Minccino
Axew równie¿ zacz±³ siê bawiæ i po chwili ca³a gromadka by³a ubawiona po pachy. Zmêczyli siê zabaw± w berka i usnêli.
Przez ten Czas narwa³am dla nich pe³no Jagód Jak Wstan± To zjedz± Je Sobie Kladê Siê obok Pokemonów i Marzê
Marzysz o tym, jak zostajesz mistrzem ligi, jak Iris ma w³a¶nie wrêczyæ ci puchar, z przemy¶leñ wyrywaj± ciê mlaszcz±ce pokemony.
Je¿eli Wszyscy Tego Chcecie to oczywi¶cie po czym Zaczynam siê bawiæ z pokemonami W berka
Bawicie siê rado¶nie, a¿ nagle twoje pokemony przestaj± i zaczynaj± siê dziwnie zachowywaæ, jakby by³y przestraszone.
Nagle zauwa¿y³a¶, ¿e jaki¶ promieñ zosta³ wystrzelony w stronê Minccino. Pokemon cudem tego unikn±³. Po chwili ujrza³a¶ Pansage'a, który u¿ywa³ SolarBeam.
Pansage podbieg³ do Minccino i zacz±³ go atakowaæ Scratchem. Pokemon z trudem unika³ ataków. Najwyra¼niej te dwa pokemony s± ze sob± pok³ócone.
jestem po stronie Minccino Wiêc mówiê ¯e smoki pokonuj± trawiaste ale stawiam na tepig i krzyczê tepig Ember
Pokemon zaatakowa³ Ember, ale nie trafi³. Rozwcieczony Pansage powiedzia³, ¿e Minccino ukrad³ jego orzechy.
Stop Oboje krzykne³am do Walcz±cych poków Minccino czy to prawda. Pansage ja urwê ci nowych orzechów
Minccino trochê siê zawstydzi³ i przyzna³ siê do winy. Natomiast Pansage przesta³ atakowaæ, bacznie ciê obserwuj±c.
Pansage czeka³ cierpliwie, a¿ zwrócisz orzechy. Natomiast Minccino min± okazywa³ skruchê.
Oj minccino nie martw siê pocieszam go i idê do drzewa z orzechami i zaczynam je rwaæ
Rwa³a¶ orzechy i nazbiera³a¶ ich ca³kiem sporo. W koñcu zwróci³a¶ je Pansage'owi. Zadowolona ma³pka wróci³a sk±d przysz³a, natomist Minccino ci podziêkowa³.
A wiêc co z tym ¿e masz do mnie do³±czyæ mówie minccino
Pokemon siê zgadza i nadstawia g³ówkê do z³apania.
Minccino
Ataki:Pound, DoubleSlap, Iron Tail
P¿:50/50
Charakterystyka:Zabawny lubi siê bawiæ ale te¿ walczyæ. Rezolutny, umie dobrze oceniæ swoje po³o¿enie. Ma dar do przekonywania i wielk± charyzmê.
Specjalna Informacja:Gdy Walczy z pokemonem przeciwnej p³ci jego obrona wzrasta o 50%.
Czas potrenowaæ Ja chcê ¿eby¶cie nauczyli siê ataków:
Tepig - Flame Charge - Tepig To Siê Robi Tak:
kilka razy uderz nog± o ziemiê tworz±c chmurê dymu, która Ciê otoczy. Natêpnie Wejd¼ w pelerynê ognia i pêd¼ na przeciwnika(Ska³ê).
Axew - Dragon Pulse - Axew:
Otwórz swoje usta i turkusow± kulê energii Wystrzel w Stronê przeciwnika.
Minccino - Hyper Voice - Minccino:
Nadymij policzki, a nastêpnie uwalnij potê¿ne fale d¼wiêkowe pêdz±ce z ogromn± prêdko¶ci±.
Dacie Radê Nie poddawajcie siê uwierzcie w siebie Zróbcie to Ca³± Swoj± Si³±!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tepig Axew Dacie Radê Nie poddawajcie siê uwierzcie w siebie Zróbcie to Ca³± Swoj± Si³±!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oba ataki nieudane, ale pokeminy radz± sobie ju¿ bardzo dobrze.